IMG_3367.png

Blazepod i barnehagen

Lek, læring og et hav av muligheter!

Jeg vil ha rød sier den ene jenta, jeg vil ha rosa sier gutten og sånn fortsetter det til alle har fått velge sin farge, så hører de 3. 2. 1 GO!..

Blazepod%2520-%2520Single%2520Pod_edited
IMG_3392.png

"Blazepod er kjempebra, og vi anbefaler det til alle barnehager!"

-Helene Nakken Olsen - Lykkeliten Familiebarnehage

Dette er Blazepod

Blazepod ble opprinnelig laget av en pappa som ønsket å gjøre noe gøy for barna sine, lite visste han at det skulle bli en internasjonal storsuksess med kunder i over 200 land!

Blazepod er små "lysbokser" eller som vi kaller det, "podder".

 

Poddene har kraftige LED lys og kobles sammen med en smarttelefon for å lage aktiviteter, leker og situasjoner hvor barn og voksne kan utfolde seg kreativt, trene eller fokusere.

Det er enkelt å sette seg inn i, enkelt å bruke og lett å rengjøre. Poddene er laget for å tåle MYE. De kan brukes inne, ute, i skogen, på skolen, på lekerommet, kontoret eller hvor enn man ønsker. 

Med ekstrautstyret kan man feste poddene i høyden, på speil og vinduer eller stolper og ribbevegger om man vil. Dette gjør at bruksområdet utvides veldig og at din kreativitet får enda større spillerom.

IMG_3380.png

Blindbukk, trafikklys eller fange fargen? Vi har satt sammen aktiviteter som vi vet barna elsker. Og, selvfølgelig en guide til dere som skal styre aktiviteten slik at dere vet hva dere skal gjøre for å få det til!

Det er ingen tvil om at dette er en innertier for barna, men er det også en innertier for de voksne? 

Vi har fått høre historier om planleggingsdager hvor de ansatte legger seg over poddene i protest og sier "neeeei, vi vil jobbe videre med Blazepod!" når agendaen sier tiden er inne for andre fokusområder.

Det fortelles om barn som har hatt språkvansker og som med Blazepod som hjelpemiddel har blomstret ved at de har gjort oppgaver og leker hvor de kommer frem til podden og må si navnet på tingen som ligger ved siden av, eller gjøre en bestemt øvelse før de får "tappe ut lyset". 

Vi hører om ansatte som sitter hjemme i helgen og lager oppgaver, leker og læringsøyeblikk for påfølgende uke, ganske enkelt fordi de synes det er gøy.

Blazepod er for alle, men det er spesielt godt egnet der hvor voksne og barn sammen lager aktiviteter, utfordrer hverandre og har det gøy!

Velg den pakken som passer deres barnehage

Vi har satt sammen fire ulike pakker, basert på tidligere barnehagers bestillinger og preferanser. Vår anbefaling er å ha ett sett pr. kohort/avdeling for å ivareta smittervern og tilgjengelighet.

Alle pakkene inneholder komplette sett med det ekstrautstyret dere trenger for å få full utnyttelse av Blazepod.

 

Med hver pakke medfølger det 1 time gratis videoopplæring for de som ønsker dette. Her går vi gjennom appen, innholdet i pakken, hvordan vi bruker de ulike delene og hvordan vi setter opp øvelser. 

Har dere noen spørsmål, er det bare å ta kontakt!

Dersom dere ikke har anledning til å bestille gjennom nettbutikken kan bestilling også sendes pr. mail til eric@becool.no Spørsmål kan også besvares på telefon: 46854428

Alle priser er oppgitt eks. MVA.