Ofte stilte spørsmål

GENERELT

Hvem driver blazepods.no?


Blazepods.no drives av Be Cool AS og Shakeup AS, begge selskapene er i 100 % Norsk eie, med kontor og lager i Vollen i Asker. Vi er eksklusiv distributør for Blazepod i Norge.
Hvordan kan jeg kjøpe blazepod?


Hvis du er privatperson kan du kjøpe via nettbutikken combatstore.no, eller en av våre øvrige forhandlere. Bedrifter, lag og foreninger kan kjøpe Blazepod direkte fra nettbutikken her på denne siden.
Sendes produktene fra Norge og gjelder Norsk garanti?


Ja! Alle våre forhandlere plikter seg til å ha lager og sendte fra Norge. Vi følger Norske regler for garanti og reklamasjoner. Hvis du har en reklamasjonsak noterer du deg serienummer og tar kontakt med forhandleren som du har kjøpt produktet av.

PRODUKTET

Trenger jeg en telefon/nettbrett og Bluetooth for å bruke Blazepod?


Ja. Poddene kobles til en smartenhet via en Bluetooth-tilkobling til BlazePod-appen på telefonen/nettbrettet din. BlazePod bruker BLE-teknologi for å koble seg til telefonen. BLE står for Bluetooth Low Energy, og gir deg en rask og stabil tilkobling som kan være aktiv lenge uten å bruke mye strøm.
Hva er Blazepod adapteret og hvordan bruker jeg det?


BlazePod-adapteren er husenheten som holder poddene på plass når du bruker tilbehøret. For å bruke den, må du først forsikre deg om at poden er ordentlig oppstilt, og deretter klikke den ordentlig på plass slik at de sitter godt. Velg deretter tilbehøret du trenger. Både sugekoppen og stroppene fester seg til BlazePod-adapteren.
Hvordan lader jeg mine Blazepods?


Koble USB-kabelen til stikkontakten og laderenheten. Plasser en Pod oppå laderen og trykk godt på toppen av dem for å sikre at det er riktig kontakt. Hvis indikatorlampen begynner å blinke rødt, gå videre til neste trinn. Hvis indikasjonslyset skifter mellom blått, grønt og rødt, må du la Pod stå på laderen i minst 10 minutter. Fjern deretter Pod-et øyeblikk, og sett den deretter på toppen av laderen og sørg for at indikasjonslampen deretter blinker rødt. Legg til en ekstra Pod på toppen av Pod som for øyeblikket lades, og gjenta de første 2 trinnene. Du kan lade opptil 6 pods som er stablet på toppen av den andre.
Hvor langt unna kan telefonen/Pad være fra mine Blazepods?


Podene dine kan plasseres i en avstand på opptil 40 meter fra mobilenheten din.
Hvor mange Blazepods kan jeg koble sammen samtidig?


Det maksimale antallet pods som du vil kunne koble deg til, avhenger av selve mobilenheten.
De fleste telefonene vi testet kunne koble til 12 Pods, forutsatt at programvareversjonen var oppdatert, men vi vet at noen telefoner kunne koble seg til færre Pods om gangen.

I løpet av de siste to årene har vi sett at maksimalt antall samtidige tilkoblinger øker av telefonprodusenter, så det er et spørsmål om tid til alle telefoner vil ha denne støtten. Se ytterligere informasjon om telefonforbindelse og enhetens funksjoner ved å bruke følgende lenke: https://blazepodsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360018114374-Phone-Connectivity
Hva er egendefinerte instillinger?


Hvis du ikke finner det du leter etter blant de forhåndsdefinerte aktivitetene, lar den egendefinerte aktivitetsfunksjonen deg kontrollere Pods-funksjonene som passer ditt eget aktivitetsbehov, og bygge en aktivitet i henhold til dine spesifikke krav.
Kan jeg lage egne aktiviter og lagre disse?


Det er mulig å lage aktiviteter ved å bruke forskjellige lyslogikker for øyeblikkelig bruk og spare opptil 10 tollaktiviteter.

SLIK FUNGERER BLAZEPOD

1

setup.gif

Koble poddene dine til appen. Velg din aktivitet. Plasser poddene. Gjør deg klar for å utfordre instinktene dine!

OPPSETT

OPPSETT

2

train.gif

Utfordre deg selv ved å tappe ut lysene, alene, sammen med din trener eller med en gruppe. La deg selv bli oppslukt i den avhengighetsskapende opplevelsen av Flash Reflex Training...

TRENING

TRENING

3

track.gif

Mål dine prestasjoner ned til millisekundet! Motiver deg selv med oversiktlig statistikk. Bryt egne barrierer og sett nye personlige rekorder!

MÅLING

MÅLING

BESTILL DITT BLAZEPODSETT I DAG

TRAINER KIT

For profesjonelle idrettstrenere, terapeuter, private og personlige trenere. Inkluderer 6 podder, perfekt for de mest utfordrende aktivitetene, konkurranser og tester.

4.990,- Eks. MVA